December Nieuwsbrief

     
Het jaar 2020 sluiten we bijna af... Thuiswerken en thuisblijven is de nieuwe norm. We wennen eraan en ervaren soms zelfs de voordelen. Maar wat missen we het contact.

Nu is het bijna kerst; we kijken vooruit naar een nieuw hoopvol jaar. T
ot 19 januari is de Bibliotheek helaas gesloten. Je kunt gelukkig wel gebruik maken van onze AfhaalBieb service. Ook de online Bibliotheek is altijd open. Je hoeft je niet te vervelen!


Wat zijn jouw wensen in deze bijzondere maand? Tijd om samen te lezen, een heerlijk gerecht te bereiden of eens een luisterboek proberen? Bekijk de speciale kerst lees- en luistertips op onze website. We wensen je hele fijne feestdagen!


Inspiratie voor thuis, er is genoeg te beleven! Op ons Youtube kanaal van Skoolzone kun je leren om zelf een bewegende kerstkaart te maken! Sjoske legt het graag uit.
Wil je voorlezen in de vakantie? Dat kan met de digitale voorleestas of met de filmpjes op onze jeugdpagina.
Alle online activiteiten vind je natuurlijk in onze activiteitenkalender.

Amnesty write for rights


Met de speciale aftelkalender tot 19 januari maken we samen het beste van de lockdown. Elke dag geeft een boekverkoper of bibliotheekmedewerker een persoonlijke leestip. Zo worden de feestdagen echt fijne leesdagen!

TijdschriftenBieb


Bij de AfhaalBieb kun je een verrassend boekenpakket laten samenstellen. Voor al onze leden: jeugd en volwassenen. Via het bestelformulier op de website kun je aangeven hoeveel boeken in welk genre je wilt lenen. Afhalen kan nadat je van ons een bericht hebt ontvangen dat je boeken klaarstaan.

TijdschriftenBieb


Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.
Ben je nog geen lid? Dan is nu het beste moment om je aan te melden!

TijdschriftenBieb

We testen een nieuwe app uit: de
TijdschriftenBieb. Lees actuele tijdschriften, van AutoWeek en Margriet, tot Flair en Happinez. Download 'm nu en geniet online van de nieuwste tijdschriften.