Voorvertoning

Bibliotheken weer open vanaf 19 november
Goed nieuws: vanaf donderdag zijn onze Bibliotheken weer open! Kom je langs? We helpen je graag. Houd wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Je kunt natuurlijk ook online e-books en luisterboeken lezen en luisteren.

Boekenpakket bestellen
AfhaalBieb

Ook nu we weer geopend zijn, gaan we door met de AfhaalBieb. Je kunt een verrassend boekenpakket door ons laten samenstellen. Op het bestelformulier kun je aangeven hoeveel boeken in welk genre je wilt lenen. Je krijgt bericht wanneer de boeken klaarstaan en afgehaald kunnen worden.

Deze extra service bieden wij gratis aan voor onze leden; we creëren voor jou graag een lichtpuntje in deze tijd.

Ontmoet schrijvers nu online
Webinars

Thuis kun je deelnemen aan informatieve lezingen, gewoon achter je computer of tablet. De komende tijd staan een aantal webinars op ons programma. Maak kennis met schrijvers Murat Isik en Susan Smit. Of leer meer over dyslexie bij kinderen. Bekijk nu ons actuele en uitgebreide online programma.

Doe je mee met onze jeugdactiviteiten?
Jeugdactiviteiten

Onze activiteiten voor de jeugd gaan zoveel mogelijk door! Fijn dat dat weer kan. Kom je luisteren naar het voorlezen? Dat is extra gezellig in deze sinterklaastijd. Wil je liever actief aan de slag? Dat kan in het TechLab of tijdens Skoolzone in Helmond. De moeite waard om te komen proberen en beleven.

Kijk in onze agenda voor alle actuele informatie. Let op; vooraf aanmelden is vanwege de RIVM richtlijnen een vereiste. Reserveer tijdig een plaatsje en dan zien we je binnenkort!

Inspiratie: actuele lees-, luister- en kijktips
Leestips

Wij zijn gek op verhalen en nieuwe avonturen beleven... Ook al kunnen we nu niet zoveel ondernemen, met een boek kruip je dicht op de huid van een personage en beleef je avonturen thuis. Is kiezen moeilijk? Een biografie, roman of een informatief boek? Een boek, e-book of een luisterboek? Wist je dat wij maandelijks tips geven over de beste boeken die we hebben gelezen?