Share
Voorvertoning
De Bibliotheek blijft open met enkele extra huisregels
Coronamaatregelen

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen van de overheid zijn onze richtlijnen aangepast. We doen ons best je bezoek aan de Bibliotheek zo veilig mogelijk te maken.

Wat is verplicht
  • bezoekers vanaf 13 jaar gebruiken een mandje
  • handen desinfecteren bij binnenkomst
  • 1,5 meter afstand houden tot medewerkers en andere bezoekers

Natuurlijk vragen we je niet te komen als je klachten hebt. Volg ook altijd de instructies van onze medewerkers op.

Mondkapjes
Wij verzoeken je dringend om vanaf maandag 5 oktober een mondkapje te dragen als je rondloopt in onze vestigingen. Als je een werkplek gebruikt of bij de leestafels zit mag het mondkapje af. Dit verzoek geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.

Studeren, werken en lezen
Wil je komen studeren, werken of lezen? Dat kan, maar er zijn minder zitplaatsen beschikbaar. Ook zijn we verplicht jouw naam en e-mailadres te registreren. Meld je dus bij binnenkomst eerst bij onze klantenservicebalie.

Een activiteit bezoeken
Vooralsnog gaan activiteiten voor de jeugd zoveel mogelijk door. Kom je naar een activiteit dan kun je vooraf een plekje reserveren via onze agenda. Activiteiten voor volwassenen zijn grotendeels opgeschort tot eind oktober. Alleen de digiwijzer spreekuren gaan door, omdat wij het belangrijk vinden dat juist ook in deze tijd iedereen geholpen kan worden met digitale vragen.

Rustige uren
Senioren en inwoners met een kwetsbare gezondheid adviseren we de Bibliotheek te bezoeken op de rustige uren. Bijvoorbeeld op maandag-, dinsdag- of donderdagochtend tussen 10:00 en 11.30 uur.

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen kan blijven lezen en lenen.

AfhaalBieb
AfhaalBieb

Wil je jouw bezoek aan de Bibliotheek zo kort mogelijk houden? Reserveer dan vooraf je boeken of  bestel een boekenpakket bij de AfhaalBieb.

Activiteitenagenda
Activiteitenagenda
Wil je een jeugdactiviteit in de Bibliotheek bezoeken? Meld je dan vooraf aan via onze activiteitenagenda, zodat we rekening kunnen houden met het maximale aantal toegestane bezoekers.
e-books en luisterboeken
online Bibliotheek-app
Blijf je liever thuis? Leen dan met je bibliotheekabonnement e-books of luisterboeken bij de online Bibliotheek.
Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op, of kom naar een spreekuur. We helpen je graag.