Share
Bibliotheken gesloten t/m 6 april

Hierbij informeren wij over aanvullende maatregelen die wij vandaag genomen hebben.
Al onze Bibliotheken zijn gesloten tot en met maandag 6 april. Dit geldt voor onze vestigingen in Asten, Deurne, Helmond en Someren en alle Bibliotheken op school.
Ook VVV Helmond en Lunch- en Leescafé De Bieb gevestigd in de Bibliotheek Helmond, zijn gesloten.
Materialen die tijdens de sluiting ingeleverd hadden moeten worden zijn automatisch verlengd t/m 6 april.  Alle activiteiten in de Bibliotheken zijn t/m 6 april geannuleerd.
Helaas hebben wij ook moeten besluiten om het reserveren en ophalen van reserveringen te beëindigen. Staan er nog gereserveerde boeken voor je klaar dan worden deze bewaard totdat we weer geopend zijn.
Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur via nummer 0492-522220. Kijk eventueel op onze contactpagina voor andere manieren om contact met ons op te nemen. Wij helpen je zo spoedig mogelijk.

Lezen kan altijd!

Onze leden kunnen 24/7 gebruikmaken van de e-books van de online Bibliotheek. Je kunt kiezen uit zo'n 28.000 boeken voor jeugd en volwassenen. Voor vragen hierover kun je eerst kijken op deze pagina. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.
Ben je geen lid (meer) van de Bibliotheek? Schrijf je online in. We zorgen dat je zo snel mogelijk e-books kunt gaan lenen.

LuisterBieb app

Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? Er is tijdelijk een extra reeks luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb app. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Leden kunnen alle 3800 luisterboeken en hoorcollege's beluisteren.

Jeugdbibliotheek.nl

De scholen zijn dicht, maar ook online kun je een boek en informatie vinden die bij je past. Voor thuis én voor school. Met je bibliotheekaccount heb je onbeperkt toegang tot onze digitale bronnen. Voor voorleesfilmpjes of Lezen voor de lijst, voor oefenen met Junior Einstein of de DataDetox Game. Neem een kijkje op jeugdbibliotheek.nl